lizannaarindia.reismee.nl

aankomst

Hoi allemaal!

Vandaag aangekomen op plaats van bestemming, Madudrai - Teddy Guesthous.

Het afscheid nemen op Schiphol viel met toch nog zwaarder dan gedacht. Het was voor mij best zwaar om iedereen gedag te zeggen. Maar dat is iets waar ik doorheen moet en dan gaat het vast beter.

De vliegreis verder ging prima! Er zaten zelfs 'sterretjes'in het plafond van het vliegtuig. Dubai is echt enorm en ik voelde me er heel klein. Daarna door naar Chennai Airport wat een wereld van verschil! Het zag er allemaal wat groezelig uit.

Gelukkig was iedereen hier erg behulpzaam. Want ik stond bij de verkeerde balie om in te checken.. Dus kwam er een klein Indiaans mannetje me helpen. Op Chennai nog 4 uur gewacht en toen door naar Madurai.

Hier werd ik opgheaal door 3 mannen in een auto. Dit was de indrukwekendste maar ook engste rit die ik tot dusver heb mee gemaakt.

Het verkeer vliegt je hier om je oren. Ik heb vaak een bijna dood ervaring in ogen gekeken. Voetgangers, fietsers, bussen en ja ook riksja's komen hier uit alle hoeken en gaten. En ze toeteren wat af. Maar wat een bijzonder land om te zien vanuit een auto.

In het Teddy Guesthouse deel ik me kamer met een Japans meisje. Ze zegt nog niet heel veel en spreekt niet heel goed engels. Ze blijft maar voor twee weken.

Gisteren heb ik veel gerust en ben ik optijd gaan slapen want ik was erg moe van de reis.

Vanmorgen zou ik worden geinformeerd over hoe het er morgen aan toe zou gaan als ik naar het werk moest gaan. Maar na anderhalf uur wachten was er nog niemand dus toen ben ik samen met me kamergenoot maar naar Madurai city gegaan. Hier is het warm en druk!

Ik ben opzoek gegaan naar een Internetcafe maar deze zijn op zondag dicht. Dus kwam ik een aaridge man tegen die me naar een winkel heeft gebracht waar ik gebruik mag maken van het Internet. Ze zijn hier heel aardig en behulpzaam.

Onderweg hiernaar toe wilde er nog een vrouwtje met me op de foto omdat ik blank ben. Dat was heel grappig want ik stond sti. En ze kwam naast me staan maar ze vroeg niks pas toen ik door kreeg dat ze naast me stond werd het me duidelijk dat ze met op de foto wilde. Dit was een grappig moment.

Liefs Lizan

Mama

Lieve Lizan,

Bijzonder zo'n eerste kennismaking met India. Grappig dat je daar een bezienswaardigheid bent en dat ze met je op de foto willen.

Wij zijn blij een eertse reactie van je te lezen en dat de reis goed is gegaan.

Hoe is het guest house? Verblijven er nog anderen?

En morgen naar je werk. Veel nieuwe indrukken. Heel veel plezier. Wij volgen je.

Dikke kus xxx Papa en mama

Charissa

heej dappere dodo!
echt super dat je er nu eindelijk bent :)
en fijn dat iedereen zo behulpzaam is!
het word vast een bijzondere tijd :)
liefs!

Rolyne

Hee lieverd!

Ik ben blij om te lezen dat alles goed is gegaan!

Je eerste dagen waren dus al een hele beleving haha. Ik ben benieuwd naar de rest :)

Enjoy & be safe! -XXX-

Christine

Ben benieuwd naar de rest van de verhalen! :D

Maak er wat moois van meid!

Ik ben trots op je

xx

Paul (PBWA)

Geweldig om je ervaringen te lezen, het blijft een andere, vreemde maar fascinerende wereld.
We blijven je volgen...... Heel veel plezier.
Groeten van PAZK

Rosa-Lynn

Heheeej!

Wat een andere wereld zeg!! Helemaal omdat er iemand met je op de foto wil, omdat je blank bent haha.
Maar een hele fijne tijd hej!

xx