lizannaarindia.reismee.nl

update

Me week was nogal rustig. Dinsdag naar school gegaan nadat ik was terug gekomen van me weekendtrip. Was toch wel erg moe dus de middag vrij genomen om te slapen. Ze zeiden op de school: Take rest. You look to tired. Dus dat advies maar opgevolgd. Lekker geslapen en weer wat meer energie gekweekt.

Donderdag weer gezwommen met de kinderen sinds een hele lange tijd. Het was al bijna 2 weken geleden sinds de laatste keer vanwege Kodai Kanal, weekentrips en nog wat andere dingen waardoor het niet mogelijk was om te zwemmen. Het was fijn om weer met ze gezwommen te hebben. Want ze genieten er zo van!

Na schooltijd hadden, Kristina, Stine, Marleen en ik met Teddy en zijn vrienden afgesproken. Want hij wilde ons wat laten zien. Dus wij in de auto. Bleek het op het terrein van Teddy Exports te zijn dus een autoritje van 1 minuut en toen alweer uit de auto. We hadden kunnen lopen. Maar hier zijn ze liever lui dan moe geloof ik. Hij bracht ons naar een well. Dit is een diepe grote put. Waar ze water in opvangen voor de planten water te geven. Teddy stapte uit de auto en sprong zo de well in. Het is zo diep om te springen. Ik geloof iets van 11 meters. Je kunt het vergelijken met een springplank als je gaat schoonspringen. Zo hoog! Wij durfde niet van zo hoog te springen. Maar gelukkig was er een trap waar we naar beneden konden lopen en dan springen. Denk dat het een meter of 6 was. Het was echt heel tof om te doen!

In de avond nodigde Amanda ons uit voor een diner. We zijn naar de Gateaway hotel geweest waar we heerlijk hebben gegeten. Na het diner terug naar Teddy Exports waar we maar besloten om een poolparty te houden! Het was echt een super avond. En voordat ik bed lag was het 2 uur, half 3. Gelukkig hoefde ik vrijdag niet te werken want het was Tamil Nieuwjaar. Dus alle kinderen van de school waren vrij. Ze vieren Nieuwjaar hier niet heel uitgebreid.

Vrijdag uitgeslapen en rustig aangedaan. In de middag naar Madurai geweest. Naar de Tailers Market. Hoe kan het ook anders. Want er moesten weer kleren worden opgehaald. Om 5 uur werden we opgehaald door een van de drivers. Want Jane kwam vandaag thuis. Dus wij wilden als verassing haar ophalen op het vliegveld. Op het vliegveld waren zoveel mensen. Want blijkbaar zat Jane met een Indiaase beroemdheid in het vliegtuig.

Zaterdag in de middag nog een keer naar Madurai want Kristina had wat kleren besteld en omdat ze maandag zou vetrekken moest het meteen worden gemaakt en konden we het de dag erna ophalen. Dus vandaar nog een keer naar Madurai. Me buik begon zaterdag niet heel lief voor met zijn. Maar so far so good.

Zondag de hele dag rond gehangen bij het zwembad. Het was een heerlijk dagje! Waarin alles kon en alles mocht. Ben flink verkleurd. Dus zal jullie allemaal jaloers maken als ik terug kom! Wat al over 2 weken is! De tijd gaat zo snel dat ik niet helemaal besef dat het nog maar 2 weken zijn. Zondag avond hadden ze een beamer geregeld en konden we buiten op een groot scherm een film kijken. Privé bioscoop!

Maandag toch maar even naar het ziekenhuis gegaan voor me buik. Want ja ja, de befaamde Indiaase buikgriep heeft me te pakken. Ziekenhuis was een hele ervaring. Er is geen systeem en je kunt zo naar binnen lopen. En dan naar een dokter toe gaan en zeggen dat je ziek bent en dat je geholpen wilt worden. Het is heel bizar. Maar uiteindelijk bij de juiste dokter terecht gekomen en die heeft me antibiotica en prebiotica voor geschreven. Ik heb een infectie in me darmen zitten en dat moet eruit. De rest van de dag maar thuis gebleven. Afscheid genomen van Kristina en Stine want Kristina is vertrokken naar Goa voor 10 dagen en Stine is naar huis. Heel jammer. Want nu is me Indian family gekrompen.